Echitație

Pentru dorneni, dar şi pentru toţi turiştii, oaspeţi ai oraşului nostru!

Sportul de Agrement (Equestrian Tourism, Pleasure Riding, HorseTrekking…)

            Vă invităm la plimbări călare, în împrejurimile oraşului Vatra Dornei! Din experienţa noastră am observat tendinţa de diversificare continuă a cerinţelor manifestate de vizitatorii noştri, în privinţa posibilităţilor de agrement. Aceştia au devenit din ce în ce mai dornici de trasee tot mai atractive,  de îmbunătăţirea circuitelor, prin introducerea de noi destinaţii şi popasuri.

          Special pentru cei care vor să descifreze tainele călăriei avem trasee mai scurte, care însumează 40 de minute şi se desfăşoară undeva pe deasupra oraşului, putându-se admira panorama de la poalele Dealului Negru.

            De asemenea, traseele de creastă, destinate celor iniţiaţi, dar şi începătorilor, cuprind un circuit de două ore, dar şi unul de trei ore, acesta din urmă cuprinzând un popas la stână, putându-se servi produse tradiţionale (opţional). Abordarea de porţiuni combinate (urcare, coborâre, prin pădure, afiniş, locuri de belle-vue.), vor crea amintiri de neuitat. În vreme ce aceste trasee se pot face cu persoane începătoare, traseele de o zi sau de mai multe necesită îndemânări specifice din partea participanţilor. Acestea se derulează în general pe Muntii Suhard (prin Vf. Ouşorului), ele putând fi dirijate şi către Munţii Giumalău, Rarău şi, excepţional, în Călimani.

         Frumuseţea explorarii locurilor sălbatice din Bucovina, oferă tuturor SENZAŢII MAXIME, dar şi un prilej bun de RELAXARE, totul făcându-se cu multă LEJERITATE, caii noştrii fiind special pregatiti pentru aceste activităţi. Setea de AVENTURĂ îşi are „leacul” tot la noi!

             Caii vor deveni tovarăşi de nădejde pentru câteva zeci de minute într-un mic voiaj pe care n-o să-l uitaţi!

Vă garantăm!

           Fie că optaţi pentru un traseu scurt sau alegeţi să vă petreceţi o zi întreagă la călărit, în mijlocul naturii, pe coamele munţilor şi dealurilor din mirifica zonă a Dornelor, vă aşteptăm alături de aceşti cai minunaţi, care ne surprind mereu prin nobleţea de care dau dovadă !

Nimeni nu poate gasi cuvintele necesare pentru a descrie adevaratele senzatii inspirate de acest animal…cine doreste sa inteleaga trebuie sa incerce…

Ne puteţi găsi în vecinătatea Pensiunii Vânătorul de pe dealul Runc din Vatra Dornei, lângă terenul de tenis.

Prețuri activități :

OBSERVATIE: Sunt trasee prestabilite, timpul atribuit fiecărui traseu este unul aproximativ, variază în funcţie de viteza de deplasare.

     Denumire servicii                                             Tarif                              Observații

  • Traseu echitație 40 min                           60 lei / cal                  grup minim o persoană, cu monitor
  • Traseu echitație 120 min                        150 lei / cal                grup minim o persoană, cu monitor
  • Traseu echitație 3 h                                    220 lei / cal                grup minim o persoana, cu monitor                                                                                           
  • Traseu echitație de o zi                             350 lei / cal             se merge aproximativ 4 – 6 ore, opțional cu oprire la stână ( o gustare tradițională – Balmoș )
  • Traseu cu sanie trasă de cai( 45 min )    45 lei / persoană   grup minim 2 persoane, cu monitor.

Pentru informații și rezervări vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon :

For more information please contact us at : 0746972116  /  0742248519

Leave a Reply